SESSIÓ D'(IN)FORMACIÓ EL PROPER DISSABTE 16 DE GENER


INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA
Fins el 12 de gener

Ja s'apropa el gran dia!

El 16 de gener comença l'aventura SardaTIC amb les 46 escoles inscrites per a aquest curs 2015-2016!!!

Aquest dia es farà la sessió d'(in)Formació:
- De formació: Per als mestres de les escoles participants
- D'informació: Per a les persones interessades en conèixer el projecte

LLOC:
Escola Francesc Macià de Vilassar de Dalt.
Atenció: L'entrada es durà a terme per la porta del darrera (Carrer Santa Maria).


Tots els participants esteu convidats a esmorzar amb nosaltres, cortesia de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

TOTA LA INFORMACIÓ:
Veieu el detall de la sessió AQUÍ

INSCRIPCIONS:
La inscripció és obligatòria i es fa a través d'aquest FORMULARI fins el 12 de gener.

Us hi esperem!!!SESSIÓ OBERTA A TOTHOM!!!
Si voleu conèixer el Projecte SardaTIC però no hi esteu inscrits… també podeu venir! (De 9h a 11:15).Podreu assistir a la benvinguda i a l’esmorzar. Durant els tallers simultanis dels mestres inscrits, es farà una reunió on se us informarà sobre el funcionament del projecte i on podreu plantejar els vostres dubtes de cara a portar a terme el SardaTIC a la vostra localitat/escola en properes edicions.

DANI GASULLA, COMPOSITOR DE LA 1a SARDANA DEL SardaTIC!


El compositor Daniel Gasulla accepta l'encàrrec de compondre la primera sardana per al SardaTIC i és que a partir d'aquest curs, i seguint el seu caràcter i singularitat, la coordinació d'aquest projecte telemàtic que promou la Sardana i la Cobla mitjançant les noves tecnologies ha decidit encarregar a un compositor jove i destacat la sardana amb la que els alumnes participants aprendran a ballar aquesta dansa.

Aquesta sardana d'encàrrec s'interpretarà també a les 2 trobades presencials que configuren el SardaTIC:  SardaTIC, el concert! (un divertit concert didàctic teatro-musical on els alumnes coneixen la Cobla i els seus instruments d'una manera propera i divertida) i la  trobada – ballada final on els alumnes de cada grup de treball SardaTIC es troba per ballar el galop i la sardana que han après al llarg del projecte).

Nascut a Martorell el dia 21 de setembre de 1970, en Daniel Gasulla inicià els estudis de solfeig i piano amb nou anys amb Teresa Garcia i Pons. Als 17 començà a estudiar harmonia i fiscorn amb el compositor Tomàs Gil i Membrado, que aquest mateix completà posteriorment amb contrapunt, composició i instrumentació per a cobla.

Debutà com a instrumentista de fiscorn a la cobla Juvenil Ciutat d'Igualada, d'on passà a la Ciutat de Terrassa. També ha tocat el trombó de pistons a la Ciutat de Cornellà (fins al 2004). 

Ha dirigit la cobla-orquestra Nocturna, d'Igualada, (1997-2000), cobla Ressò (2003-2006), cobla Contemporània (2006-2012) i la Banda de Música d'Igualada (2003-2006). És el director de la Cobla Tres Vents de la Catalunya Nord i com a trombonista de vares ha tocat en l'Standard Big Band i en la Banda Municipal, de Martorell.  Actualment ha reprès els estudis d'harmonia amb el compositor Lluís Vergés.

En el concurs de la Sardana de l'Any 2014, Daniel Gasulla va aconseguir el Premi de la Crítica amb la sardana Cant d'Infantesa, una sardana composta únicament amb el motiu de la cançó En Pere Gallerí.