BUSQUEM “TUTORS DE GRUP”

Per creixement i consolidació del projecte, la Coordinació General del SardaTIC busca persones compromeses per a desenvolupar la tasca de tutor de grup pel proper curs 2016 -17.


 SardaTIC és un projecte en xarxa que té com a objectiu principal fer arribar de manera moderna i lúdica la Sardana i la Cobla a les escoles tot afavorint el treball col·laboratiu i mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Enguany ha arribat a uns 2.500 alumnes i s’ha organitzat en un total de 13 grups de treball. El tutor de grup, és el responsable de la dinamització, la coordinació i el seguiment d’un grup SardaTIC i les tasques seran remunerades.

Es busquen persones relacionades amb el món de l’ensenyament de la Sardana amb coneixement i ús de les noves tecnologies. Bàsicament, que sàpiguen treballar a distància amb altres persones, mitjançant eines col·laboratives com Google Drive, Dropbox, fòrums, correu electrònic...

La tasca de tutor es duu a terme, en gran part, a distància (així que la podeu fer des de casa) i pot ocupar unes 3 a 5 hores a la setmana que es poden repartir com més convingui, no sent necessari tenir disponibilitat exclusiva al projecte.

Les persones interessades ens podeu fer arribar, abans del 22 de juliol, un document explicant el perquè del vostre interès en la proposta i els coneixements/experiència que teniu en els camps comentats anteriorment a l’adreça de correu electrònic eva.martinez@iearn.cat, el qual respondrem amb tota la informació relativa sobre el lloc que oferim (tasques específiques i remuneració).

Vinga, animeu-vos a formar part de l’equip del SardaTIC!!!