COL·LABORA

MICROCOL·LABORACIONS


Per creixement i millora del projecte, busquem gent compromesa amb l’activitat i els valors que desenvolupa el SardaTIC en relació a la Sardana, la Cobla i l’ús de les noves tecnologies.

Basat en un sistema semblant al MICROMECENATGE, us proposem una sèrie de "MICROCOL·LABORACIONS" en què tothom pot aportar el seu petit (o no tan petit!) gra de sorra al Projecte SardaTIC.

Els microcol·laboradors tindran una samarreta especifica de “Col·laborador del SardaTIC” i l’àpat pagat en la trobada anual de col·laboradors que organitzi la coordinació general del projecte.
·     

Sóc usuari habitual de les principals xarxes socials i ...
m ’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC tot compartint la informació que es publiqui des del mateix projecte en les xarxes socials que sóc usuari  i també en les pàgines relacionades amb el món del Sardanisme, ensenyament i noves tecnologies.

Sóc sardanista i habitualment assisteixo a ballades i aplecs sardanistes i ...
m’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC tot repartint i deixant a la taula d’informació de l’acte on assisteixi el material gràfic i de promoció relacionada amb el projecte SardaTIC que em faci arribar el seu responsable de comunicació i promoció.

Sóc coneixedor de l’entorn associatiu entorn el món cultural – tradicional  i de la seva gestió interna i ...m’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC tot buscant subvencions, patrocinadors i altres fonts de finançament necessaris per fer créixer el projecte.

Sóc mestre/a, he participat en projectes telemàtics amb un funcionament semblant al del projecte SardaTIC  i sóc coneixedor també del món de la Sardana i la Cobla i ...
m ’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC com a coordinador/a telemàtic d’algun dels grups de treball.

Sóc una empresa i ...
m’interessaria rebre el vostre dossier de patrocini per plantejar-nos una possible col·laboració, ja sigui en forma de aportació econòmica com de donació d'obsequis per als nens i nenes participants al Projecte.

M’agrada el plantejament del projecte SardaTIC i...
tot i no sentir-me identificat amb cap de les opcions anteriorment plantejades, crec que puc col·laborar amb el projecte.Moltes gràcies!