EQUIP


GEORGINA NEBOT I MARTÍNEZ
COORDINACIÓ GENERAL DEL PROJECTE 


Apassionada de les sardanes i el món educatiu

Neix el 18 de febrer del 1992 a Sant Cugat del Vallès

Descobreix el món de la sardana i la música de cobla als 16 anys en les ballades al seu poble. Des de llavors no l'ha deixat mai: cursets, ballades, concert,  aplecs arreu del territori català... tot d'activitats on ha pogut anar descobrint com de divers i fascinant és aquest món. 

Estudia el Grau en Educació Primària a la Universitat Autònoma de Barcelona i complementa la seva formació amb cursos relacionats amb les TIC.

Actualment,  està estretament relacionada amb l'Entitat Sardanista del seu poble (n'és la presidenta)  i permanentment en contacte amb el món educatiu.
XAVI PIÑOL
COODINADOR DE LES ACTIVITATS PRESENCIALS (CONCERTS I BALLADES)
COMMUNITY MANAGER
Blog d'en Xavi Piñol
Músic emprenedor.

Neix el 29 d'agost de 1978 a Premià de Mar. 


La música, els estudis universitaris de Relacions Laborals i Recursos Humans és un breu resum del què fa o ha fet. 

A part de la seva activitat pedagògica i concertística amb el tible i l'oboè, la combinació de la vessant musical amb el món de l'Economia i l'Organització d'Empreses el porta a interessar-se per la Gestió Cultural. Actualment és tible solista (i coordinador general) de la Cobla Marinada i imparteix docència a l'Acadèmia Igualada com a professor de música (primària) i de l'assignatura "Empresa i Economia Emprenedora" (Cicles Formatius).

Participa de forma directe en l'assessorament de diferents projectes culturals.

Actualment, estudia el Grau de Magisteri a la Universitat Internacional de la Rioja(UNIR).


JOAN MANUEL PAÑOS I ÉCIJA
TUTOR GRUPS SardaTIC Mestre d’educació primària i musical i sardanista de competició.

Neix el 25 de febrer de 1980 a Vilanova i la Geltrú, resident a Sant Pere de Ribes.

Ja des de ben jove ha estat involucrat en el món de l’educació, de la música i de les sardanes.
Va compaginar la seva dedicació al món del lleure infantil i juvenil amb els estudis de magisteri a la Universitat de Barcelona i actualment és mestre i coordinador de l’escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès.
Porta gairebé 30 anys dins del món de la sardana de competició i actualment és dansaire de la colla Mare Nostrum, de Barcelona.

És un apassionat del món de les sardanes revesses, assolint el títol de campió de Catalunya en més de 10 ocasions. És l’actual responsable del campionat d’aquesta modalitat sardanística i el seu assessor musical. Es va iniciar als 18 anys també en el món de la composició i a dia d’avui és autor de deu sardanes i més de cent sardanes revesses. SARA PASCUAL
TUTORA GRUPS SardaTIC 


Sardanista amb inquietuds

Neix el 9 de desembre del 1990 a Barcelona

El primer introit l'escolta des del ventre de la seva mare. Des d'aleshores ha practicat la sardana des de totes les vessants possibles: com a dansaire de plaça i de competició així com impartint cursets i ajudant a organitzar alguns actes. Un dels seus principals objectius es fer difusió de la sardana i transmetre a la resta la passió que ella sent per aquesta dansa.

Estudia el Grau d'Estadística interuniversitari Universitat Politècnica de Barcelona - Universitat de Barcelona.

Actualment, està estretament relacionada amb la Unió de Colles Sardanistes (forma part del grup d'Ensenyament).QUERALT PEDEMONTE I NUALART
TUTORA GRUPS SardaTIC 


Seguint la sardana per tot Catalunya!

Neix el 4 de març de 1999 a Calella

Comença a puntejar de la mà del seu avi a l'edat de 6 anys, des d'aleshores, ha anat entrant al món de la cobla i la sardana a la seva població des de l'Agrupació Sardanista i ha viatjat per tot el territori català per conèixer de ben aprop aquest món seguint concerts, aplecs, audicions, cursos de formació pedagògica relacionats amb el sardanisme i concursos i és que actualment forma part de la colla sardanista Antaviana.

Està cursant els estudis de batxillerat i té el títol de monitora confederada de sardanes i segueix de ben aprop els projectes educatius com el Sardatic.
COL·LABORADORS:

ÀLEX COCA
ASSESSORAMENT EN LA TRIA I REPARTIMENT DE LA SARDANA DEL SardaTIC

ISABEL GARCIA
ASSESSORAMENT SARDANISTA
CREACIÓ DELS CONTINGUTS SOBRE LA HISTÒRIA DE LA SARDANA

RAMÓN POCH
PROMOCIÓ DEL PROJECTE EN BALLADES I APLECS
ASSESSORAMENT AL TWITTER


IDEA I CREACIÓ DEL PROJECTE:
EVA MARTÍNEZ I CARRASCO